kinema - moving the web

DJI Ronin

Udlejning & optagelse med DJI Ronin håndholdt gimbal

Har du brug for stabiliserede optagelser til reklame, kortfilm, musikvideoer eller spillefilm, så kan en DJI Ronin være sagen. Vi er specialister i brug af Ronin til stabilisering - kontakt os for spørgsmål eller konkrete løsninger. Vi laver både almindelige stabiliserede, håndholdte optagelser samt optagelse fra bil med vores Ronin.

Pakken indeholder:

DJI Ronin inkl. transportkasse
1 stk. fjernbetjening
2 stk. monteringsbeslag til tilbehør (skærm, remote el. lign)
1 stk. batteri + oplader (varer 3-4 timer pr. opladning - afhængig af brug)
1 stk. iPhone (u. SIM kort) til programmering af Ronin

Har du ikke set hvad Ronin kan - så se videoen i bunden af siden!

Dagspris: 850,-

Efterfølgende dage: 500,- pr. dag.

Tilbehør til Ronin:

Ekstra batteri. Det medfølgende batteri holder til 3-4 timers kontinuérlig brug (afhængig af brug - altså hvor meget motorerne skal bruges og hvor meget tilbehør, der tilsluttes - naturligvis).
kr. 100,- pr. dag

Ekstra-tyndt HD-SDI kabel. For tilslutning til ekstern monitor
kr. 25,- pr. dag

Arm extensions. Påkrævet for optagelse med lange kameraer såsom Sony F5/F55, FS700 og ved brug af lange zoom optikker samt kompendie/mattebox. Bemærk at Ronin skal bestilles med 'arm extensions' fordi vi monterer dem hos os før udlevering af Ronin!
125,- pr. dag

Cinemilled Pan-arm extension. God idé, hvis du skal optage med store eller lange kameraer for at kunne balancere ud bedre. Skal du også have et større batteri bag på kameraet er dette et absolut must, så du kan bevare din fulde tilt. Bemærk at Ronin skal bestilles med 'pan-arm extensions' fordi vi monterer dem hos os før udlevering!
125,- pr. dag (kombineret med arm extensions: 200,- pr dag samlet)

Cinemilled 'quick plate'. Universal adapter plade, der giver mulighed for at montere Ronin på droner, kraner, car-rigs, stativ etc.
kr. 100,- pr. dag

Teradek Cube trådløs video-sender (kun HD-SDI) til iPhone, iPad og computer. Wifi-basestation (Apple Airport Extreme) med V-lock batteri medfølger for bedre signal! Rækkevidde cirka 1-200 meter. Cirka 300ms delay, så den kan ikke bruges til kritisk fokus men er okay til Directors monitor på f.eks. en iPad. Der medfølger et tyndt SDI-kabel, men ikke batteri til basestation (kan lejes med; spørg).
135,- pr. dag

RED Epic/Scarlet tilslutnningspakke. Du får et LCD skærmkabel i passende længde og et strømkabel, der går til D-TAP så du enten kan have batteri i bælteclip eller på Ronin'ens tværstang. 50,- pr. dag


Lej evt. vores RED Epic Dragon kamera pakke sammen med Ronin og få en god pakkepris!

Generelle betingelser

Alle priser er ex. 25% moms.

Ved udlejning i udlandet betales der for alle dage - inkl. rejsedage.

Kinema forsikrer ikke udstyret under udlejning - derfor kræver vi at du selv forsikrer udstyret eller påtager dig at erstatte det i tilfælde af skade, tyveri el. lign. I tilfælde af skade på udstyr som kan repareres skal der betales 50% leje af udstyret fra det er afsendt til reparation indtil vi har det tilbage. Alle reparationer bliver viderefaktureret til lejer.

Ved booking af lejeperiode faktureres 10% af den totale lejepris forud.

Ved udlejning skal der fremvises gyldigt billed ID.

Kontakt os for en kopi af vores udlejningsbetingelser.

Spørgsmål? Send en mail til os på eller kontakt os på tlf. 29 640 639 :-)